Home OLD2021-09-09T08:19:01+02:00

NEMAMO PRAVO NA GREŠKU

NAPRAVI RAZLIKU

Zato što brinemo za bezbednost

Naša misija
DONIRAJ

SVAKI TRENUTAK SE RAČUNA

Živimo u vremenu naglih promena i sve kompleksnijih problema u svetu bezbednosti. Pretnji je sve više: od globalizacije, kriminala, do sve sofisticiranijih terorističkih napada i subverzivnih delatnosti  raznih organizacija i pojedinaca. Takođe, dodatni problem je što je šira javnost nedovoljno upoznata s prednostima novih tehnologija, koje napreduju neverovatnom brzinom.

REC smatra da profesionalci u bezbednom sektoru imaju veliku odgovornost i treba da odigraju glavnu ulogu u prepoznavanju i sprečavanju pomenutih izazova i bezbednosnih rizika.

Bezbednosni sektor još uvek nije dobro pozicioniran, jer je u celini fragmentiran. Nedostaju mu treninzi i edukativni put u kontinuitetu, kako bi se podigao nivo profesionalnosti, što bi uticalo na Vladu Republike Srbije, menadžment u kompanijama i širu javnost da pravilno prepoznaju značaj ove delatnosti. Ovo je karika koja nedostaje bezbednosnim profesionalcima, a nepotreban je rizik za bezbednost u celini.

Dakle, naša vizija je da Vlada i ministarstva, kompanije, obrazovne ustanove, pojedinci, kao i šira javnost  prepoznaju, uvaže i zajedno sa nama profesionalizuju ovu delatnost. Upravo zato smo izdali ovaj Manifest kako bismo u saradnji sa najvišim državnim, društvenim i obrazovnim institucijama, privatnim kompanijama i pojedincima  prezentovali koliki je značaj profesionalaca u bezbednosti.

Our Mission
0
Broj menadžera rizika
0
Aktivnih projekata
0.00
Donirano

NAŠE VREDNOSTI

REC ima veliko iskustvo u oblasti uvođenja i rada sa najboljim praksama i rešenjima u oblasti bezbednosti i omogućava svim zainteresovanim stranama pristup takvim znanjima. Naš tim vam pomaže da izaberete bezbednosna rešenja koja su najbolje prilagođena vašim potrebama i integrišete ih postojeću infrastrukturu.

STALNI PROJEKTI

  • Besplatna izrada Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja za državne predškolske i školske ustanove!
POGLEDAJTE SVE NAŠE PROJEKTE

POSLEDNJI PROJEKTI

AKTER – aplikacija za procenu rizika i izradu Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja

Diese neuen Windows 10

Die meisten Benutzer aktualisieren AMI-Gerätetreiber nicht, weil sie keine Probleme mit ihrem PC verursachen möchten. Auf die Bedienung per Maus ausgelegt sind Adobe Reader, Foxit Reader und PDF-XChange Editor. Vor allem Nicht-Adobe-Programme bieten nette Funktionsdreingaben,

POGLEDAJTE SVE NAŠE OBJAVE

PROMENI NA BEZBEDNIJE I BOLJE

Pretnje su svuda oko nas – umanjite ih

Menadžer rizika
Želim da doniram
Go to Top